Narrowcasting – de verschillende toepassingen

Narrowcasting – de verschillende toepassingen

Narrowcasting is niet iets wat pas sinds kort bestaat. Vroeger werden beeldschermen al gebruikt waarbij inhoud van bijvoorbeeld een videoband werd getoond op een scherm in de winkel. Tegenwoordig wordt gebruik gemaakt van grote beeldschermen en veel nieuwe technologieën. Zo blijft ook deze communicatie vorm zich ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van touchscreens. Hiermee wordt de getoonde inhoud op het scherm gebruikt om interactief informatie op te vragen.

Bij narrowcasting wordt al gauw gedacht aan beeldschermen die bijvoorbeeld in een winkel hangen. Maar er zijn meer mogelijkheden. Niet alleen winkels maar ook bijvoorbeeld bedrijven en scholen maken gebruik van beeldschermen, dit wordt dan voornamelijk gebruikt voor het delen van informatie.

 

Narrowcasting voor het delen van informatie

Een voordeel van narrowcasting is dat de inhoud makkelijk en snel aangepast kan worden. Wanneer u als organisatie bijvoorbeeld uw medewerkers snel en effectief van informatie wilt voorzien, dan is narrowcasting de ideale oplossing. Vanaf één punt kan voor meerdere schermen de getoonde informatie aangepast worden en zo blijven medewerkers altijd op de hoogte van de meest recente informatie. Op deze manier kunt u ook uw klanten voorzien van belangrijke informatie.

 

Narrowcasting voor adverteren

Naast dat narrowcasting voor het delen van informatie gebruikt kan worden, kan het ook gebruikt worden voor het tonen van advertenties. Het voordeel van het tonen van advertenties door gebruik te maken van beeldschermen, is dat de advertenties ook gemakkelijk weer aangepast kunnen worden. Het veranderen van de advertenties kan allemaal vanaf één plek geregeld worden.

 

Volvo narrowcasting

Combineren

Beeldschermen worden voor verschillende doeleinden gebruikt. Maar ook kan er een combinatie gemaakt worden waarbij u het bijvoorbeeld gebruikt voor het tonen van informatie én aanbiedingen.

 

Flexscreen is ontwikkeld door isource

Neem contact op

    Vergeet niet je naam in te vullen.

    Vergeet niet je e-mail in te vullen.

    Vergeet niet het aantal beeldschermen in te vullen.

    Vergeet niet je onderwerp in te vullen.

    Vergeet niet je bericht in te vullen.