Narrowcasting

Wat is narrowcasting?

Narrowcasting, of digital signage, is het digitaal communiceren via beeldschermen met jouw doelgroep. Met Flexscreen bepaal jij wat en wanneer jouw afspeellijst op één of meerdere beeldschermen toont. De content bepaalt de functie van het scherm. Narrowcasting wordt steeds belangrijker in de communicatie naar klanten en medewerkers toe.

narrowcasting weersverwachting

Flexscreen

Flexscreen narrowcasting software wordt via het internet beschikbaar gesteld en is daarom vanaf iedere locatie toegankelijk. Je stelt in enkele stappen één of meerdere presentaties samen en deze kun je direct inplannen op één of alle schermen binnen jouw omgeving. Je kunt daarbij gebruik maken van de beschikbare templates. Optioneel maken wij deze templates volledig naar wens en in de huisstijl van jouw organisatie.

Flexscreen basis media player

Flexscreen Basis

De Flexscreen Basis player is een volwaardige computer met minimale afmetingen. De player is bedoeld voor een eenvoudige narrowcasting omgeving dat doorgaans bestaat uit één scherm op één locatie. Met de meegeleverde HDMI kabel wordt de player aangesloten aan een beeldscherm. Verder is er een internetverbinding nodig en stroom, via de USB poort van het scherm of via een losse adapter. Met de player kunnen onbeperkt "full screen" presentaties worden getoond.

Bestel direct!

Neem contact op

    Vergeet niet je naam in te vullen.

    Vergeet niet je e-mail in te vullen.

    Vergeet niet het aantal beeldschermen in te vullen.

    Vergeet niet je onderwerp in te vullen.

    Vergeet niet je bericht in te vullen.