Nieuw! Narrowcasting voor één beeldscherm

Nieuw! Narrowcasting voor één beeldscherm

Al ruim 15 jaar wordt Flexscreen narrowcasting door vele kleine en grote organisaties gebruikt. Sinds 2002 hebben wij de software doorontwikkeld tot de professionele en uitgebreide narrowcasting software die het nu is. Flexscreen was de eerste narrowcasting partij in Nederland die narrowcasting via de Cloud leverde! Flexscreen wordt veelal door organisaties gebruikt die meerdere beeldschermen in gebruik hebben en daarbij gebruik willen maken van een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing.

Vanuit kleinere organisaties kregen wij echter steeds vaker de vraag naar een “uitgeklede” versie van Flexscreen, zodat organisaties met één of twee schermen ook eenvoudig narrowcasting kunnen toepassen. Dus alleen met de functionaliteiten die je nodig hebt om presentaties samen te stellen en te beheren voor één beeldscherm.

Flexscreen Basis

Flexscreen heeft speciaal voor organisaties met één of twee beeldschermen Flexscreen Basis ontwikkeld. Hiermee hebben wij narrowcasting heel toegankelijk een betaalbaar gemaakt voor organisaties die 1 of 2 (bestaande) TV’s hebben. Denk hierbij aan toepassing in wachtruimtes, clubgebouwen, kantines, horeca, winkels en bijvoorbeeld recepties.

Eenvoudiger kan het niet

Na bestelling van Flexscreen Basis ontvang je van ons een hele kleine player, een HDMI kabel en een USB voeding. Deze sluit je aan op je TV met HDMI en koppel je aan het internet. De player kun je makkelijk achter je TV kwijt. De TV toont na aansluiting een code die je overtypt op de website van Flexscreen Basis, de URL ontvang je van ons. Je hebt hiermee het systeem geactiveerd en je kunt direct aan de slag! Vanaf iedere plek kun je nu presentaties samenstellen en op het beeldscherm tonen.

15 euro per maand, inclusief player!

…voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor € 15,00 (excl. btw) per maand* kun je gebruik maken van Flexscreen Basis en krijg je van ons een mini player in bruikleen. Zolang je gebruik maakt van Flexscreen Basis ben je verzekerd van een goedwerkende mini player die inclusief is! De looptijd is per kwartaal opzegbaar, dus je zit niet aan een langlopend contract vast.

Flexscreen Basis kun je hier direct bestellen!

*Excl. eenmalige aansluitkosten à € 29,95  

Neem contact op

    Vergeet niet je naam in te vullen.

    Vergeet niet je e-mail in te vullen.

    Vergeet niet het aantal beeldschermen in te vullen.

    Vergeet niet je onderwerp in te vullen.

    Vergeet niet je bericht in te vullen.