Van Tilburg-Bastianen

Van Tilburg-Bastianen

Van Tilburg-Bastianen Groep, ook wel TB, is specialist in totaaloplossingen als het gaat om uw mobiliteit. Op ruim 30 vestigingen informeert Van Tilburg-Bastianen haar personeel via beeldschermen.

Yoni Lammens (Van Tilburg-Bastianen Groep) over Flexscreen:

Interne communicatie is bij iedere organisatie met verschillende vestigingen en divisies een uitdaging. Niet alleen nieuws wat in de categorie “nice to know” valt, maar ook de prestaties van de verschillende bedrijfsonderdelen en officiële mededelingen zijn voor alle medewerkers interessant. Van Tilburg-Bastianen heeft daarom voor de narrowcasting oplossing van Flexscreen gekozen.

De presentaties tonen interne berichten afgewisseld met het landelijke nieuws en onze interne KPI’s. Door de koppeling van onze software met Flexscreen zijn wij in staat om in één oogopslag de huidige stand van zaken te zien.

Met zowel hun aanpak van het project en de werking van het systeem heeft Flexscreen onze verwachtingen overtroffen, simpel, snel en effectief. Beloftes werden nagekomen, begeleiding was prima en vooral: het systeem werkt gewoon goed.”

Neem contact op

    Vergeet niet je naam in te vullen.

    Vergeet niet je e-mail in te vullen.

    Vergeet niet het aantal beeldschermen in te vullen.

    Vergeet niet je onderwerp in te vullen.

    Vergeet niet je bericht in te vullen.