Informatie

Flexscreen narrowcasting

Een succesvol narrowcastingproject begint bij Flexscreen. Wij kunnen je binnen alle facetten van het narrowcastingproject ondersteunen.

Volvo narrowcasting

Advies

Wij kunnen je adviseren over alle aspecten waar je met het narrowcastingproject mee te maken krijgt. Dit kan advies zijn over de in te zetten hard- en software of de wijze waarop je met de juiste content je marketingdoelstellingen kunt bereiken. Deel met ons hetgeen je met narrowcasting wilt bereiken, wij helpen je dan graag verder op weg!

software

Software

Flexscreen narrowcasting software (CMS) is de basis van een goed functionerende en betrouwbare narrowcasting omgeving. De Flexscreen software is via de Cloud beschikbaar, zodat je locatie onafhankelijk en centraal alle beeldschermen eenvoudig van presentaties kunt voorzien.
Laat presentaties fullscreen of in frames zien en toon afbeeldingen, mededelingen, films, RSS feeds, socialmedia-feeds en eventueel eigen gekoppelde data. Wij kunnen optioneel templates opmaken in de huisstijl van je organisatie. Doordat de opmaak van tevoren is gedefinieerd, behoudt de presentatie een professionele uitstraling en heb je minder tijd te besteden aan het contentbeheer.

Maatwerk

Binnen de Flexscreen software is veel maatwerk mogelijk. Dit kan de opmaak van de presentatie in de huisstijl zijn of het realiseren van een koppeling aan bestaande systemen. Door de koppeling beschikt de presentatie over veel meer toegevoegde waarde. Wij hebben meerdere koppelingen gerealiseerd zodat vacatures, occasions, koophuizen en energiegegevens automatisch in de presentatie worden geladen.

Hardware

Om met Flexscreen narrowcasting te kunnen starten is er in de basis een beeldscherm nodig en een player (PC). Uiteraard zullen er ook een stroomvoorziening en een vrije internettoegang aanwezig moeten zijn. De player is voorzien van synchronisatiesoftware en haalt op vastgestelde tijden de gereedstaande presentaties op en toont deze in HD kwaliteit op het beeldscherm.
Betrouwbare hardware is belangrijk, daarom maken wij bij voorkeur gebruik van A-merk apparatuur die geschikt is voor langdurig en intensief gebruik. Op de meeste hardware die wij leveren zit drie jaar fabrieksgarantie. Mocht je al apparatuur hebben staan? In veel gevallen kun je deze apparatuur met Flexscreen hergebruiken.

logo's

Installatie & Montage

Onze installateurs hebben ruime ervaring met het monteren van beeldschermen en videowalls in binnen- en buitenland. Wij vinden het belangrijk dat montage veilig plaatsvindt en dat bekabeling e.d. netjes is weggewerkt. De werking van het systeem wordt voor vertrek uitgebreid door onze monteurs gecontroleerd.

aansluiting

Instructie

Door de gebruiksvriendelijkheid is Flexscreen software in de basis eenvoudig in gebruik. Als organisaties optimaal gebruik willen maken van alle functies die in Flexscreen zitten, dan bieden wij optioneel de Gebruikerscursus Flexscreen aan. Deze cursus is bedoeld voor beheerders van de content en de omgeving.

Contentbeheer

Wij kunnen je optioneel ondersteunen in het contentbeheer van de presentaties. Dit kan op tijdelijke basis zijn (bijvoorbeeld door vakanties) of op vaste basis.

content creatie
help en support

Support

Met Flexscreen kun je support krijgen via onze supportdesk die tijdens kantooruren beschikbaar is. Als je vragen hebt over het gebruik van de applicatie, dan staan onze medewerkers uiteraard graag voor je klaar. Het gebruik van onze supportdesk zit in het licentietarief opgenomen.
Organisaties met meerdere beeldschermen adviseren wij een Service Level overeenkomst (SLA) met ons af te sluiten. Met een SLA kunnen we de dienstverlening rondom het narrowcastingproject exact op jouw organisatie afstemmen.

Onderhoud & Monitoring

Wij bieden optioneel Remote beheer aan voor de players. Met Remote beheer kunnen wij op afstand de player supporten en voorzien van benodigde updates. Optioneel kunnen wij de narrowcasting players en schermen in het netwerk op afstand monitoren. Hiermee minimaliseren we de kans op storingen en vindt communicatie plaats als hardware afwijkend gedrag vertoont. Het onderhoud of maintenance aan de Flexscreen applicatie zit in de licentieprijs verwerkt. Daardoor heb je geen extra jaarlijkse kosten en beschik je altijd over de laatste software versie van Flexscreen.

Neem contact op

    Vergeet niet je naam in te vullen.

    Vergeet niet je e-mail in te vullen.

    Vergeet niet het aantal beeldschermen in te vullen.

    Vergeet niet je onderwerp in te vullen.

    Vergeet niet je bericht in te vullen.