Vereniging

Vereniging

Als vereniging heb je uiteraard te maken met leden, bezoekers en in veel gevallen met sponsors. Als je de bezoekers van het clubgebouw wilt bereiken, dan is het toepassen van narrowcasting een hele goede optie.

Via één of meerdere beeldschermen kun je de bezoekers van het clubgebouw informeren over de activiteiten die op het programma staan en biedt je sponsors een mooi platform om reclame te maken. Er zijn een aantal verenigingen die gebruik maken van Flexscreen en zij verdienen de abonnementskosten ruimschoots terug door het tonen van sponsorberichten.

Uiteraard biedt Flexscreen de mogelijkheid om jouw eigen content af te wisselen met bijvoorbeeld het laatste nieuws en het weer voor de komende week.

Ook voor mijn vereniging?

Jazeker! Als je met Flexscreen wilt starten en je hebt bijvoorbeeld al een TV hangen, dan kun je al voor € 17,- per maand gebruik maken van Flexscreen Basis. In dit tarief is een player inclusief en kun je direct gebruik maken van de software. Daarbij is de software vanuit de Cloud benaderbaar, dus je kunt vanaf iedere locatie presentaties beheren. Bestel hier direct Flexscreen Basis!

Toepassing Flexscreen narrowcasting

Onderwijs

Sportschool

Interne communicatie

Showroom

Touchscreen

Wachtruimte

KPI dashboard

Social media dashboard

Retail

Vereniging

Receptie

Horeca

Openbare ruimtes

Maatwerk

Neem contact op

    Vergeet niet je naam in te vullen.

    Vergeet niet je e-mail in te vullen.

    Vergeet niet het aantal beeldschermen in te vullen.

    Vergeet niet je onderwerp in te vullen.

    Vergeet niet je bericht in te vullen.